free bootstrap themes

SKIKE

Originele en volledige sport

Deze sport is:


  • minder zwaar voor de gewrichten dan joggen
  • stabieler dan roller-skating
  • dynamischer dan Nordic Walking


Skike ter voorbereiding van wintersport

Armen, benen en torso werken samen om eenzelfde inspanning te leveren als bij langlaufen.


Daarom is Skike een goede manier om het hele jaar door te trainen en perfect voorbreid te zijn op de wintersport. Op die manier vermindert u het risico op blessures of ongevallen.

Voor wie?

Skike is zowel geschikt voor sportievelingen die op zoek zijn naar iets nieuws als voor nieuwsgierige mensen die op zoek zijn naar een nieuwe activiteit.

Nordic Walking

Nordic Walking

Met Nordic Walking combineert u cardio én een spierversterkende activiteit in een groene en open omgeving. U gebruikt 90% van uw spieren. Resultaat? U verbrandt meer caloriën.

Skike

Skike

Minder belastend voor de gewrichten dan joggen, stabieler dan rollerskating en dynamischer dan Nordic Walking. Armen, benen en torso werken samen om eenzelfde inspanning te leveren als bij langlaufen.

Pilates

Pilates

Pilates biedt conditionering van lichaam en geest. U verstevigt uw lichaam, verhoogt uw lenigheid en concentratievermogen, verbetert uw conditie én coördinatie, verlaagt stress en zorgt voor een algemeen gevoel van welzijn.

Winterpret

Winterpret

Wist u dat Nordic Walking gebaseerd is op langlaufen? Dus als er sneeuw ligt, mert u zo dat het eens zo natuurlijk aanvoelt te gaan lopen in de sneeuw met sneeuwschoenen of aan langlaufen te doen. Ideaal tijdens die koude winterdagen.