WELKOM

NFCB is uw club voor Nordic Walking, Skike en Pilates in het Brusselse.
En we maken graag kennis met u.

PROEFLES NORDIC WALKING


Zaterdag 1 juni 2019
Waar? rue du Triage (50°43'08.3"N 4°22'59.2"E), 1410 Waterloo

Nordic Walking

Nordic Walking

Met Nordic Walking combineert u cardio én een spierversterkende activiteit in een groene en open omgeving. U gebruikt 90% van uw spieren. Resultaat? U verbrandt meer caloriën.

Skike

Skike

Minder belastend voor de gewrichten dan joggen, stabieler dan rollerskating en dynamischer dan Nordic Walking. Armen, benen en torso werken samen om eenzelfde inspanning te leveren als bij langlaufen.

Pilates

Pilates

Pilates biedt conditionering van lichaam en geest. U verstevigt uw lichaam, verhoogt uw lenigheid en concentratievermogen, verbetert uw conditie én coördinatie, verlaagt stress en zorgt voor een algemeen gevoel van welzijn.

Winterpret

Winterpret

Wist u dat Nordic Walking gebaseerd is op langlaufen? Dus als er sneeuw ligt, merkt u zo dat het eens zo natuurlijk aanvoelt te gaan lopen in de sneeuw met sneeuwschoenen of te langlaufen. Ideaal tijdens die koude winterdagen.

Cani-Nordic Walking

Een combinatie van cani-cross en Nordic Walking. Deze activiteit laat u aan sport doen in het gezelschap van uw hond. Eens uw trouwe viervoeter gedresseerd, trekt hij u zacht vooruit. Zo wordt Nordic Walking nóg sportiever.

VOLG ONS ONLINE