website templates

CANI-NORDIC WALKING

Uw hond, uw nieuwe gezondheidscoach

Cani-nordic walking is een leuke en efficiënte manier om van de voordelen van Nordic Walking te genieten in het gezelschap van uw trouwe viervoeter.


Ongeacht het weer, u ontdekt het plezier van een uitstapje in volle natuur. Een aangename pauze in het drukke stadsleven.


Hoe u eraan begint? Da's eenvoudig!

Eerst begint u met Nordic Walking. Eens u die techniek onder knie heeft, kunt u met Cani-Nordic Walking - een variatie op Cani-Cross - beginnen.

We bieden advies met betrekking tot het materiaal en tips rond hondentraining.


En dan? Dan neemt u deel aan de wandelingen in het gezelschap van uw hond. Geïnteresseerd? Stuur ons een bericht of bel ons. We helpen u met plezier verder!

Dankzij aangepast materiaal is het perfect mogelijk om aan Nordic Walking te doen met uw hond.
Nordic Walking

Nordic Walking

Met Nordic Walking combineert u cardio én een spierversterkende activiteit in een groene en open omgeving. U gebruikt 90% van uw spieren. Resultaat? U verbrandt meer caloriën.

Skike

Skike

Minder belastend voor de gewrichten dan joggen, stabieler dan rollerskating en dynamischer dan Nordic Walking. Armen, benen en torso werken samen om eenzelfde inspanning te leveren als bij langlaufen.

Pilates

Pilates

Pilates biedt conditionering van lichaam en geest. U verstevigt uw lichaam, verhoogt uw lenigheid en concentratievermogen, verbetert uw conditie én coördinatie, verlaagt stress en zorgt voor een algemeen gevoel van welzijn.

Winterpret

Winterpret

Wist u dat Nordic Walking gebaseerd is op langlaufen? Dus als er sneeuw ligt, mert u zo dat het eens zo natuurlijk aanvoelt te gaan lopen in de sneeuw met sneeuwschoenen of aan langlaufen te doen. Ideaal tijdens die koude winterdagen.