CANI-NORDIC WALKING

Uw hond, uw nieuwe gezondheidscoach

Cani-nordic walking is een leuke en efficiënte manier om van de voordelen van Nordic Walking te genieten in het gezelschap van uw trouwe viervoeter.


Ongeacht het weer, u ontdekt het plezier van een uitstapje in volle natuur. Een aangename pauze in het drukke stadsleven.


Hoe u eraan begint? Da's eenvoudig!

Eerst begint u met Nordic Walking. Eens u die techniek onder knie heeft, kunt u met Cani-Nordic Walking - een variatie op Cani-Cross - beginnen.

We bieden advies met betrekking tot het materiaal en tips rond hondentraining.


En dan? Dan neemt u deel aan de wandelingen in het gezelschap van uw hond. Geïnteresseerd? Stuur ons een bericht of bel ons. We helpen u met plezier verder!

Dankzij aangepast materiaal is het perfect mogelijk om aan Nordic Walking te doen met uw hond.
Nordic Walking

Nordic Walking

Met Nordic Walking combineert u cardio én een spierversterkende activiteit in een groene en open omgeving. U gebruikt 90% van uw spieren. Resultaat? U verbrandt meer caloriën.

Pilates

Pilates

Pilates biedt conditionering van lichaam en geest. U verstevigt uw lichaam, verhoogt uw lenigheid en concentratievermogen, verbetert uw conditie én coördinatie, verlaagt stress en zorgt voor een algemeen gevoel van welzijn.

Winterpret

Winterpret

Wist u dat Nordic Walking gebaseerd is op langlaufen? Dus als er sneeuw ligt, merkt u zo dat het eens zo natuurlijk aanvoelt te gaan lopen in de sneeuw met sneeuwschoenen of te langlaufen. Ideaal tijdens die koude winterdagen.

Cani-Nordic Walking

Cani-Nordic Walking

Een combinatie van cani-cross en Nordic Walking. Deze activiteit laat u aan sport doen in het gezelschap van uw hond. Eens uw trouwe viervoeter gedresseerd, trekt hij u zacht vooruit. Zo wordt Nordic Walking nóg sportiever.