CANI-NORDIC WALKING

Je hond, je nieuwe gezondheidscoach

Cani-nordic walking is een leuke en efficiënte manier om van de voordelen van Nordic Walking te genieten in het gezelschap van je trouwe viervoeter.


Ongeacht het weer, je ontdekt het plezier van een uitstapje in volle natuur. Een aangename pauze in het drukke stadsleven.


Hoe je eraan begint? Da's eenvoudig!

Eerst begin je met Nordic Walking. Eens je die techniek onder knie hebt, kun je met Cani-Nordic Walking - een variatie op Cani-Cross - beginnen.

We bieden advies met betrekking tot het materiaal en tips rond hondentraining.


En dan? Dan neem je deel aan de wandelingen in het gezelschap van je hond. Geïnteresseerd? Stuur ons een bericht of bel ons. We helpen je met plezier verder!

Dankzij aangepast materiaal is het perfect mogelijk om aan Nordic Walking te doen met je hond.
Nordic Walking

Nordic Walking

Met Nordic Walking combineer je cardio én een spierversterkende activiteit in een groene en open omgeving. Je gebruikt 90% van uw spieren. Resultaat? Je verbrandt meer calorieën.

Pilates

Pilates

Pilates biedt conditionering van lichaam en geest. Je verstevigt je lichaam, verhoogt je lenigheid en concentratievermogen, verbetert je conditie én coördinatie, verlaagt stress en zorgt voor een algemeen gevoel van welzijn.

Winterpret

Winterpret

Wist je dat Nordic Walking gebaseerd is op langlaufen? Dus als er sneeuw ligt, merk je zo dat het even natuurlijk aanvoelt te gaan lopen in de sneeuw met sneeuwschoenen of te langlaufen. Ideaal tijdens die koude winterdagen.

Cani-Nordic Walking

Cani-Nordic Walking

Een combinatie van cani-cross en Nordic Walking. Deze activiteit laat je aan sport doen in het gezelschap van je hond. Eens jouw trouwe viervoeter gedresseerd, trekt hij je zacht vooruit. Zo wordt Nordic Walking nóg sportiever.