RAAD VAN BESTUUR

De club NFCB is een vereniging zonder winstoogmerk (vzw).


Haar algemene vergadering is samengesteld uit leden van de club die sinds minstens één jaar aangesloten zijn, die hierom hebben verzocht en die in zulke hoedanigheid aangenomen worden.


Elke drie jaar kiest de algemene vergadering enkele van haar leden om de raad van bestuur te vormen. Deze heeft als opdracht de vereniging te beheren en waakt er als dusdanig voor de doelstellingen van de club te bereiken, nieuwe leden toe te laten, de begroting op te maken, de financiën na te zien, kortom de goede werking van de club te verzekeren, wat onder meer ook het opstellen van de agenda en de voorbereiding van de verblijven inhoudt.

Membres du conseil d'administration du club Nordic Fitness Center Brussels
De leden van de Raad van Bestuur van de club Nordic Fitness Center Brussels

Ik was op zoek naar een buitenactiviteit als uitlaatklep voor de wekelijkse stress toen ik in 2008 Nordic Walking ontdekt hebt.

Mijn doel binnen de RvB: het plezier van deze sport promoten bij onze leden in een gezellige sfeer. 

Overtuigd door Nordic Walking sinds 2009, kan ik me geen zondag zonder wandeling, een jaar zonder verblijf in het buitenland en geen wandeling zonder stokken inbeelden. Ik stel mijn enthousiasme en vaardigheden met plezier ter beschikking van de club.

Ik heb me ondertussen al 10 jaar geleden laten overtuigen en ben nog steeds fan. In de zon, onder de regen of in de sneeuw; mijn stokken leiden me naar wegen en heuvels, met nieuwe mooie vriendschappen onderweg.

Als medeoprichter van de club maak ik nu al meer dan 10 jaar deel uit van al haar avonturen. Ik waak over de financiën en het plezier van de leden binnen de club door hen wandelingen, verblijven en uitdaging aan te bieden.

Sinds de oprichting maakt de club deel uit van mijn dagelijkse leven.

Al sinds de eerste initiatiereeks in de beginjaren van de club ben ik een heuse Nordic Walking-adept. Het is voor mijn de fysieke activiteit bij uitstek voor mijn welzijn. De taken van het secretariaat zijn me al snel toebedeeld. En deze taak voer ik met veel ijver en toewijding uit.

Het plezier van Nordic Walking met u delen: dat is al sinds 2005 mijn missie. Sinds de oprichting van de club in 2007 staat de hele ploeg klaar om, van lange tot sportieve wandelingen, over bergen en door dalen, elkeen van onze leden van deze sport te laten genieten.