WINTERPRET

Wist je dat Nordic Walking oorspronkelijk ontwikkeld is als zomertraining voor langlaufers?

Dus als er sneeuw ligt, merk je zo dat het eens zo natuurlijk aanvoelt te gaan lopen in de sneeuw met sneeuwschoenen of aan langlaufen te doen. Ideaal tijdens die koude winterdagen.


Doe je al aan Nordic Walking, dan heb je er het hele jaar al goed voor getraind!


Tijdens de winter organiseert het NFCB regelmatig uitstapjes met sneeuwschoenen of om te gaan langlaufen. Uiteraard kan dat alleen als er sneeuw. Bovendien gaan we ook regelmatig wat verder en zoeken we de sneeuw op.

Winterpret in het Jura

NFCB organiseert regelmatig wandelingen met sneeuwschoenen en/of langlaufen tijdens de wintermaanden (als er sneeuw ligt), en ook "witte weken".

Meer weten? Raadpleeg onze agenda voor de verblijven.

Nordic Walking

Nordic Walking

Met Nordic Walking combineer je cardio én een spierversterkende activiteit in een groene en open omgeving. Je gebruikt 90% van uw spieren. Resultaat? Je verbrandt meer calorieën.

Pilates

Pilates

Pilates biedt conditionering van lichaam en geest. Je verstevigt je lichaam, verhoogt je lenigheid en concentratievermogen, verbetert je conditie én coördinatie, verlaagt stress en zorgt voor een algemeen gevoel van welzijn.

Winterpret

Winterpret

Wist je dat Nordic Walking gebaseerd is op langlaufen? Dus als er sneeuw ligt, merk je zo dat het even natuurlijk aanvoelt te gaan lopen in de sneeuw met sneeuwschoenen of te langlaufen. Ideaal tijdens die koude winterdagen.

Cani-Nordic Walking

Cani-Nordic Walking

Een combinatie van cani-cross en Nordic Walking. Deze activiteit laat je aan sport doen in het gezelschap van je hond. Eens jouw trouwe viervoeter gedresseerd, trekt hij je zacht vooruit. Zo wordt Nordic Walking nóg sportiever.