WINTERPRET

Wist je dat Nordic Walking oorspronkelijk ontwikkeld is als zomertraining voor langlaufers?

Dus als er sneeuw ligt, merk je zo dat het eens zo natuurlijk aanvoelt te gaan lopen in de sneeuw met sneeuwschoenen of aan langlaufen te doen. Ideaal tijdens die koude winterdagen.


Doe je al aan Nordic Walking of Nordic Cross Skating (Skike, ski op wieltjes…), dan heb je er het hele jaar al goed voor getraind!


Tijdens de winter organiseert het NFCB regelmatig uitstapjes met sneeuwschoenen of om te gaan langlaufen. Uiteraard kan dat alleen als er sneeuw. Bovendien gaan we ook regelmatig wat verder en zoeken we de sneeuw op.

Winterpret in het Jura

NFCB organiseert regelmatig wandelingen met sneeuwschoenen en/of langlaufen tijdens de wintermaanden (als er sneeuw ligt), en ook "witte weken".

Meer weten? Raadpleeg onze agenda voor de verblijven.

Nordic Walking

Nordic Walking

Met Nordic Walking combineert u cardio én een spierversterkende activiteit in een groene en open omgeving. U gebruikt 90% van uw spieren. Resultaat? U verbrandt meer caloriën.

Pilates

Pilates

Pilates biedt conditionering van lichaam en geest. U verstevigt uw lichaam, verhoogt uw lenigheid en concentratievermogen, verbetert uw conditie én coördinatie, verlaagt stress en zorgt voor een algemeen gevoel van welzijn.

Winterpret

Winterpret

Wist u dat Nordic Walking gebaseerd is op langlaufen? Dus als er sneeuw ligt, merkt u zo dat het eens zo natuurlijk aanvoelt te gaan lopen in de sneeuw met sneeuwschoenen of te langlaufen. Ideaal tijdens die koude winterdagen.

Cani-Nordic Walking

Cani-Nordic Walking

Een combinatie van cani-cross en Nordic Walking. Deze activiteit laat u aan sport doen in het gezelschap van uw hond. Eens uw trouwe viervoeter gedresseerd, trekt hij u zacht vooruit. Zo wordt Nordic Walking nóg sportiever.